За мен

“Снимката е средство с любов  и откровение да погледнем под повърхността и да покажем качествата на природата и човека, заложени във всеки обект.” – Ансел Адамс

Здравейте, аз съм Росен Иванов и фотографията за мен не е просто работа или хоби, тя е начин да изразя себе си и своето виждане за света, който пречупвам през призмата на моите чувства за нещо ново, нещо което ще се случи след прословутото щракване на затвора като фокус, магия на която искам да ви направя съпричастни.

Обичам да хващам миговете на радост ,когато щастието осиява лицата ,а това го има най много в сватбите, кръщенетата, децата празнуващи рожденият си ден и техните родители и родителите на техните родители.Това е едно пиршество на душата и тези снимки на мига остават вечен спомен на поколенията..Последното ме прави отговорен и е много вълнуващо и притеснително ,но пък наградата от добре свършената работа ме прави горд и щастлив..

Портретната фотография ,панорамните снимки за реклама ,изобщо всяка снимка е направена само в raw-суров формат,и не си позволявам да предам необработени кадри независимо от времето което трябва да отделям. Добре дошли в моята фотографска галерия,може би утре вие ще станете част от нея… Бъдете благословени с много обич, доброта и сбъдващи се мечти, на вашите услуги и желания ..  Само за вас Росен  Вечни спомени!

“Единствените граници за снимките ви са в самите вас – защото това, което виждаме, е това, което сме.” – Ернст Хаас