ЗАПОЗНАЙ СЕ С

АРТИСТА

ЗДРАВЕЙТЕ

Аз съм Росен Иванов и фотографията за мен не е просто работа или хоби, тя е начин да изразя себе си и своето виждане за света. Светът, който пречупвам през призмата на моите чувства за нещо ново, нещо, което ще се случи след прословутото щракване на затвора като фокус, магия, на която искам да ви направя съпричастни.

Обичам да хващам миговете на радост, когато щастието осиява лицата на хората. А това го има най-много в сватбите, кръщенетата, децата, празнуващи рождения си ден и техните родители, и родителите на техните родители. Това е едно пиршество на душата и тези снимки на мига остават вечен спомен за поколенията… Последното ме прави отговорен. Много е вълнуващо, макар и да е притеснително, защото е като награда за добре свършената работа, и ме прави горд и щастлив…

Портретната фотография, панорамните снимки за реклама, изобщо всяка снимка, е направена само в raw-суров формат и не си позволявам да предам необработени кадри независимо от времето, което трябва да отделям. Добре дошли в моята фотографска галерия! Mоже би утре вие ще станете част от нея? 
Бъдете благословени с много обич, доброта и сбъдващи се мечти…

Росен

Eдинствените граници за снимките ви са в самите вас – защото това, което виждаме, е това, което сме.

EРНСТ ХААС